Change

Butikkleder Change

Vil du bli Store Manager hos Change Lingerie i Koch Kjøpesenter og få en karrire som gir mening?

Som Store Manager hos CHANGE, vil du bli en del av vår mission å hjelpe våre kunder til å føle seg komfortable og vakkre i våre produkter, uansett størrelse.Vi vil by på muligheter for en spennende karriere med mulighet til å bli partner hvis du har ambisjonen.

HOVEDOPPGAVER:

Vi gjør mer enn å kun selge undertøy. Med våre 88 bh-størrelser, vakkre design og unike kundeveiledning skaper vi en bekvem atmosfære hvor kundene kan finne akkurat riktig undertøy som matcher deres ønsker og kroppsfasong. Dette har allerede gjort oss til den ledende undertøyskjeden i Skandinavien og vi fortsetter reisenfor global ekspansjon. Idag har CHANGE nærmere 300 butikker i 9 land.

Du vil få ansvar for:

  • Lede og coache ditt team
  • Utvikle ditt team ved månedlige evalueringer
  • Daglig drift – inkludert planlegging
  • Salgsledelse og sikkre at butikken møter sine salgs-KPI’er

I CHANGE vil du ikke kun drive butikken. Du spiller også en nøkkelrolle og har ansvaret for at kundene forlater butikken med en unik og eksepsjonell opplevelse. Både når du selv tar emot kunder, så vel som når teamet ditt møter dem.Du vil selvfølgelig motta massevis av støtte og opplæring i våre systemer og verktøy av en svært dedikert salgstrener som regelmessig besøker butikken din. Du vil få en flott mulighet til å utvikle dine lederevner og kunne sparre i hvordan du kan gjøre ditt team enda bedre.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi søker en person som har erfaring som leder i en prestasjonsinriktet miljø. Du har skapet resultater gjenneom å motivere og inspirere ditt team med din personlighet og gjenom å vise dem veien.

Vi forestiller oss at du er:

  • Dreven av å skape resultater gjennom både dine ansatte og gjennom egen innsats
  • Svært dyktig i å gi god veiledning til dine kunder – en evne du har oppnådd fra stillinger innen kundeservice, salg eller lignende
  • Motivert av salg og føler deg komfortabel I en stilling med spesifikke salgsmål og som er gjenuint interessert i å få kunene til å føle seg spesielle. Du har veldig positiv energi og by sales and feeling comfortable in a position with specific sales targets genuinely interested in making customers feel special. You have very positive energy and høy grad av situasjonsbevissthet, som gjør deg i stand til å skape et behagelig miljø i intime situasjoner.
  • Fleksibel og kan jobbe innenfor butikkens åpningstid på hverdager og annenhver helg. Du vil planlegge dine vakter selv, men du må være tilgjengelig for dine ansatte og kunder ved behov

ANNEN INFO:

Er du klar for CHANGE? Ikke nøl med å sende inn søknad og CV ved å klikke på “søk”. Intervjuer holdes fortløpende, så søk heller i dag enn i morgen.Vi ser frem til å høre fra deg!

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkleder
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Helen Sturesson
Stilling
HR Partner

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 20:00