VITA

Jan Thomas Studio

VITA utvider med Jan Thomas Studio som en integrert løsning. Vil du være med på laget?

Ønsker du å ta del i denne spennende reisen sammen med oss? VITA har inngått et samarbeid om salongdrift med Jan Thomas Studio. VITA utvider med Jan Thomas Studio som en integrert løsning i utvalgte VITA-butikker– også utenfor Oslo. Jan Thomas Studio har gjennom 15 år i Oslo opparbeidet en betydelig kompetanse og har standing i bransjen. Dette ønsker vi at flere også utenfor Oslo skal få ta del i.

Den siste åpningen i Mo i Rana har virkelig fått en pangstart og vi ønsker nå å etablere en tilsvarende salong i Bodø.

HOVEDOPPGAVER:

Som medarbeider i VITAs Jan Thomas Studio-salong vil du både få et unikt arbeidsmiljø og samhold lokalt, strukturen og tryggheten fra VITA, samt bli en del av et kreativt team med høy faglig kompetanse og videreutvikling gjennom JanThomas Studio. Vår visjon er at «det skal aldri være noe på forskjell på om man besøker et studio i Parkveien eller utenfor Oslo.» Vi vil alltid jobbe tett og som et team, uavhengig av avstandene.

Ved å bli en del av VITAs satsning i samarbeid med Jan Thomas Studio vil vi jobbe for at du, på lik linje med medarbeiderne i Oslo, løpende er faglig oppdatert til enhver tid, samt har tilgang på nøkkelpersoner fra Jan Thomas Studio i Oslo.

ANNEN INFO:

Steg 1:

Send e-post til bodo@janthomasstudio.no for å kontakte oss og legge igjen søknad og cv.

Steg 2:

Du blir kontaktet av vårt team fra VITA og Jan Thomas Studio for en samtale i løpet av noen dager.

Steg 3:

Dersom vi ser at du vil være rett kandidat for oss vil vi sette opp en samling over noen dager for å treffes, bli kjent både faglig og sosialt, og ta deg igjennom hvordan vi jobber.


Vi håper å høre fra deg! Som vi alltid sier – «alt er mulig.»

Om stillingen

Stillingstittel
Frisør
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
September
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

1. etasje i Glasshuset

Åpent i dag 10:00 - 20:00