Vero Moda

LEDIG STILLING, VERO MODA/OBJECT/JACK&JONES DELTID

Butikkmedarbeider

Vi utvider teamet og trenger flere dyktige deltidsansatte. Vi er på utkikk etter en felksibel deltid med et genuint ønske om å ta del i vår hverdag.

HOVEDOPPGAVER:

Stillingen innebærer en til to faste vakter i uken og kan fint kombineres med studier.

Vaktene er primært satt til kvelder og helger, men det vil være et stort pluss om du er noe tilgjengelig også på dagtid. Du vil også være en viktig støtte ved behov i travle perioder og ferieavvikling.

LITT OM OSS

Hos oss er ingen dager like. Vi får muligheten til å jobbe med fantastiske merker og vi elsker kundene våre! Her vil du møte en sterk arbeidskultur og gjennom å lytte, inspirere og hjelpe - blir din hovedoppgave å tilby en unik handleoppplevelse fra start til slutt.

Samarbeid og trivsel står sentralt og sammen med våre andre avdelinger jobber vi for et sosialt og trygt arbeidsmiljø, hvor hver og en ansatt spiller en nøkkelrolle. Vi kan tilby en spennende hverdag med fokus på utvikling, vekst og resultater - Ambisjonene våre er store og vi har det gøy på jobb!

BRN Best Retail Norge er et av de ledende selskapene innenfor sitt segment i Midt-Norge. Fra hovedkontoret i Trondheim styres butikker fra Alta i nord til Elverum i Sør. BRN har 32 butikker fordelt på OBJECT, VILA, Vero Moda, Jack & Jones og vår helt egne barnebutikk Best Kids. Kjeden er i stor vekst med en omsetning på 200 millioner, og er deleid av Best Agentur og Bestseller Danmar.

Om dette høre ut som noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt. Og hvem vet - kanskje vi blir kollegaer om litt?

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Kom innom butikkene våre i Glasshuset, eller send søknad og CV til bsnor440487@bestseller.com

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest
Kontaktperson
Stine
Stilling
Deltid
E-post
bsnor440487@bestseller.com

Søk på stillingen