Brilleland

Salgsmedarbeider

Elsker du å jobbe i butikk, men trenger litt flere spennende utfordringer. Eller er du bare ekstra god med mennesker og vil prøve en ny retning i arbeidslivet?

I over 35 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, med 78 butikker. Brilleland er den profesjonelle kjeden for folk flest, med variert og tidsriktig utvalg til lav pris. Hos oss skal alle oppleve at de har råd til høy kvalitet, både når det gjelder briller, solbriller, kontaktlinser og øyehelse. Vi er en stor og trygg arbeidsplass i optikerbransjen med over 700 millioner kroner i omsetning. Vårt mål er å ansette medarbeidere som gjennom sin fagkompetanse og kunnskap gir oss Norges mest fornøyde kunder.

HOVEDOPPGAVER:

Elsker du å jobbe i butikk, men trenger litt flere spennende utfordringer. Eller er du bare ekstra god med mennesker og vil prøve en ny retning i arbeidslivet? -Kom til oss. Du vil trenge opplæring for å guide kundene til gode valg og du vil lære masse om øyehelse og synshjelpemidler. -Er du redd for å lære noe nytt, er ikke dette stillingen noe for deg. Her kreves det at vi sitter med all fagkunnskapen for å gi kundene det de trenger. Det er det som er så spennende med denne jobben.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi vet at trivsel og arbeidsglede gir økt livskvalitet. I Brilleland bryr vi oss om hverandre og kundene. Vi skaper øyeblikk og muligheter. Fokus på godt arbeidsmiljø og sosialt samhold skaper fornøyde ansatte og fornøyde kunder. Stolthet for faget og kundene.

ARBEIDSTID:

I Brilleland er du en del av et arbeidsmiljø hvor du får god utvikling og karrieremuligheter for den som ønsker det. Vi søker to nye kolleger i en 20-80% stilling. Åpningstider er 10-20 på hverdager og 10-18 på lørdager. Ta gjerne kontakt med oss for å høre om vi kan finne en god fleksibel løsning for deg og din turnus. Er du student? Da tilpasser vi.

ANNEN INFO:

I samarbeid med Vision for All reiser vi til land hvor tilgangen på synsundersøkelse og hjelpemidler er veldig mye dårligere enn her i landet. Hos Brilleland får du fri og støtte til å reise for å hjelpe mennesker med å se bedre. Vår butikksjef Cathrin har vært på tur flere ganger, kanskje du vil være med på neste tur?


Høres dette interessant ut? Kontakt oss gjerne på telefon eller mail hvis du vil vite mer - eller send inn en søknad i dag. Vi gleder oss til å snakke med deg! Søknader behandles gjennom hele søkerperioden.

Mulighet for rask oppstart.

Om stillingen

Stillingstittel
Salgsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
20-80%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Cathrin Rendal
Stilling
Butikksjef
Telefon
75 52 96 00
E-post
cre@brilleland.no

Søk på stillingen

Glasshuset Passasjen

Åpent i dag 10:00 - 20:00