Månedens prat

Lisa er butikkleder i Kremmerhuset.
Kunstige blomster er en trend i år.

I dag har vi tatt en prat med Lisa, butikkleder hos Kremmerhuset 🖤

Hva er månedspraten? Månedspraten er en månedlig prat hvor vi blir bedre kjent med våre flotte medansatte her på Koch, på tvers av stilling, bransje og bakgrunn.


Hvordan er hverdagen i Kremmerhuset?

Jeg har jobbet i Kremmerhuset i snart 20 år. Det er en veldig artig og givende jobb der jeg treffer nye mennesker hver dag. I tillegg har vi mange faste, hyggelige kunder som ofte stikker innom.

Å jobbe med interiør i butikk gir mulighet til å få brukt sine kreative egenskaper og samtidig treffe folk. Ingen dag er lik og det liker jeg veldig godt.

Må også nevne at jeg har flotte kolleger som inspirerer og gjør hver dag artig og meningsfull 🖤

Hva er årets interiørtrender?

Denne våren preges av glade farger og inspirasjon fra 70 og 80 tallet. Her finnes det en stil for alle. Både en eklektisk retning der man mikser farger og mønster i en skjønn forening og en mer dempet stil som preges av ulike lyse toner av beige og organiske former.

Felles for begge er at det skal være en personlig touch og man skal sette sitt eget preg på interøret.

Hvordan sette sammen en fin bukett av blomster?

En enkel måte å gjøre dette på i vår er å blande sin egen bukett av silkeblomster. Vi har et stort utvalg av ulike blomster og hjelper veldig gjerne til med å lage buketter.

Vårvarene har allerde kommet til butikk og vi ser fram til å vise våre fantastiske kunder en flott og fargerik butikk. Flotte vaser har vi også på 30% 🖤

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00