Månedens prat med Jeanette Lillevik

Jeanette Lillevik er daglig leder på Nikita på Koch

I dag har vi tatt en prat med Jeanette, Daglig leder for Nikita Hair 🖤

Hva liker du best med jobben din?

Det jeg liker best med jobben min er å få treffe alle de flotte menneskene! Både kunder og medarbeiderne på salongen gjør det gøy å være på jobb.

Vi er opptatt av å ha en avslappet og hyggelig stemning for kundene våre, og å le mye sammen - SÅNT blir det godt arbeidsmiljø av 😄

Hva inspirerer deg?

Min inspirasjon er ofte årstidene.

Håret vårt endrer seg igjennom årstidene, (spesielt for oss her nord som har store variasjoner på været) som humøret og energinivåret vårt - derfor blir jeg ofte inspirert til å endre på klipp og farge etter det.

Hva er ett av dine beste minner på Koch?

Ett av mine beste minner på koch må være i en sosial sammenheng. Vi er ett sammensveiset senter med god takhøyde og positivt humør som har vært flink å finne på mye gøy opp i gjennom mine 17 år her. Jeg må nok si en blåtur sammen med kollegaer er ett av mine beste minner 🙂

Hva gleder du deg til i 2024?

Det er så mye å glede seg over i 2024 men høyest av alt henger nok feiringen av Nikita 40 år! Det er fantastisk gøy å kan få være med å feire salongene vi er så glade i, sammen med kunder og gode kollegaer. Vi skal feire med gode tilbud til kundene våre, morsomme aktiviteter i salongene, være med på Artic Hår og skjønnhet i mai i Bodø og mye annet gøy!

Vi elsker å feire og vi går LETT for nye 40 år i verdens beste bransje ❤️

Hvorfor Nikita?

Jeg jobber i Nikita fordi de har den gode familiefølelsen der alle frisører og læringer blir sett, hørt og forstått. Vi er en trygg og god arbeideplass med muligheter til å nå dit du vil. Vi utdanner nye fagarbeidere og er STOLT av å være en del av Historiens største hår og beauty- eventyr 🙂

Hva er årets trender?

  • Klipp

Contour cut som framhever det du ønsker med nettopp ditt fjes og hårtype, Effortless bob som krever minimalt med styling eller gjør som kjendisene å ta "The big cut" / Short cut.


  • Fargetrender

Au Naturel er hårfager som ser naturlige ut, men med mye spill. Vi blir å se mye mer til bayalage og faceframing i 2024. Bold colors er fortsatt "in" - lag din egen vri med å ha enkelte partier med skarpe farger som vises innimellom din egen hårfarge.


  • Styling

Sett opp håret i en ballettopp, gå for en wet look som er styling bakover eller en "naturlig" stylet look som ser naturlig ut.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00