Månedens prat

Vi har tatt en prat med Mario på Glasshuset Lounge, som også arrangerer «Matfestivalen» i Glasshuset.

Foto: Hanne Kristin Breivik
Foto: Elisabeth Fjelltun Bøe

Hvorfor begynte du å jobbe på Koch Kjøpesenter, og hva liker du best med jobben din?

Jeg møtte senterleder Tomas for et år siden og arrangerte «Farmers Market» og et julemarked i glasshuset sammen med ham. Vi planla også å gjøre andre attraksjoner som pop-up restauranter, som er hvordan kafeen Glasshuset Lounge ble til.

Nå gleder vi oss til vårt neste og beste arrangement, «Matfestivalen» som jeg tror kommer til å bli en stor attraksjon her i Bodø sentrum. Min favoritt del med å gjøre disse arrangementene er definitivt å se «showet» komme til live og når glasshuset yrer av aktivitet.

Like mye som jeg elsker matfestivaler, er julemarkedet den desidert mest etterlengtede begivenheten for meg. Julen bringer meg alltid hjem til da jeg var barn, og også som kristen har den stor åndelig betydning for meg.

Hva anbefaler du kundene å teste hos deg?

Min personlige favoritt er en americano med en pavlova laget av Joanna Kaszuba, eieren av Spisenkake. Hun lager utsøkte bakverk. Kaffen brygger vi med Keans Beans, et lite brenneri i Lofoten som vi var veldig heldige å oppdage.

Hva er din favoritt butikk på senteret?

Min favorittbutikk på Koch Kjøpesenter er uten tvil Clas Ohlson. De er rett bak meg og de er virkelig fantastiske naboer, og det er min «go to» butikk for nesten alle mine behov til kafeen

Husk å ta turen innom Matfestivalen 15 juni kl 10-15, og ellers kan du hilse på Mario og teste hans kaffe og andre godsaker i Glasshuset Lounge man-fre, kl 10-20 (18)

Foto: Hanne Kristin Breivik
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
Foto: Elisabeth Fjelltun Bøe