7 gaver til henne på Valentinsdagen

En rosa boks med saks, klokke, parfyme og kosmetikk for dame
Parfymeflaske på beige mykt underlag

Valentinsdagen er en perfekt dag til å vise at du verdsetter henne ekstra høyt. Velg mellom disse syv gavetipsene – eller sett sammen flere.

1. Smykker

Gi henne en gave som varer: Et lekkert smykke, et armbånd, fine øredobber eller en ring.

2. Parfyme

Velg en parfyme som minner deg om din kjære og la det bli hennes personlige duft. Det kan enten være en hverdagsparfyme eller en som er forbeholdt spesielle anledninger. Dersom hun har en favorittparfyme som hun er trofast til, kan du kjøpe dusjsåpe eller fuktighetskrem i samme serie.

3. Duftlys

Apropos delikate dufter; duftlys er en fin måte å sette stemningen på. Med andre ord bør gaven tas i bruk umiddelbart og gjerne i kombinasjon med avslappende musikk og de to neste punktene:

Rosa roser i en firkantet boks

4. Blomster

Røde roser er det tryggeste og vanligste alternativet. Selv en lite romantisk skeptiker setter pris på å få røde roser på Valentinsdagen. Husk at prikken over i-en er det personlige kortet.

5. Velværeprodukter

Gi henne en pause i hverdagen. Gå inn på badet og ta en sniktitt i skapet. Sjekk hvilke produkter som begynner å gå tomme og erstatt disse med nye produkter.

6. Overrask med en romantisk middag hjemme

Alle setter pris på å komme hjem til ferdig middag etter en lang dag. Kanskje spesielt på valentinsdagen?

Her er forslag til en treretters meny du kan diske opp med.

7. Hjemmelaget valentinskort

Valentinsgaven trenger ikke å være stor eller dyr. Din kjære blir glad for et kort hvor du beskriver hva hun betyr for deg.

Imponer litt ekstra med å lage et kort selv, med utstyr du finner i hobbybutikker.